Dienstverlening Fondsenwerving Nederland

Fondsenwerving Nederland verzorgt complete fondsenwervingstrajecten voor culturele en maatschappelijke organisaties. Het fondsenwervingstraject moet zorgvuldig worden opgebouwd, aangezien dit bepalend is voor de slagingskansen. De dienstverlening van Fondsenwerving Nederland bestaat uit de onderstaande diensten.

 

Wilt u gebruikmaken van onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat. Twijfelt u of wij iets voor u kunnen betekenen? Vul dan de gratis QuickScan in, zodat wij uw kansen met betrekking tot fondsen en subsidies in kaart kunnen brengen.

1. Uitgebreid onderzoek

Inzicht is de sleutel tot succes. Veel organisaties zijn niet op de hoogte van de fondsen en subsidies waar zij aanspraak op kunnen maken. Het uitgebreid onderzoek vormt de basis voor het fondsenwervingstraject.

 

Aan de hand van de bestaande en geplande organisatieactiviteiten voert Fondsenwerving Nederland een uitgebreid onderzoek uit, gericht op de kansen met betrekking tot fondsen en subsidies. Het resultaat van het onderzoek wordt in verslagvorm uitgewerkt, waarbij per fonds de voorwaarden, criteria en de maximale bijdrage staan vermeld.


2. Opstellen projectplan

Een projectplan bevat uitgebreide informatie over het project en is een vereiste voor het fondsenwervingstraject. Standaard-elementen die aan bod komen zijn onder andere: de doelstelling, de doelgroep, de verwachte resultaten, de risico-analyse, de samenwerkingspartners en de financiering.

 

Fondsenwerving Nederland kan het projectplan namens uw organisatie opstellen. Het is tevens mogelijk om een bestaand projectplan door ons te laten redigeren/optimaliseren, zodat de aansluiting op de voorwaarden en criteria optimaal is. 


3. Fondsenwerving (no-cure, no-pay)

Nederland kent zo'n 700 vermogensfondsen die bijdragen verstrekken aan nieuwe aansprekende projecten van organisaties zonder winstoogmerk. Wanneer het project aansluit op de doelstelling(en) van het fonds, dan kan het fonds besluiten om een financiële bijdrage te verstrekken.

 

Fondsenwerving Nederland is gespecialiseerd in het verzorgen van fondsenwervingstrajecten voor culturele en maatschappelijke organisaties. Heeft uw organisatie een nieuw project? Wij gaan graag voor u aan de slag!


4. EIndverantwoording

Het succesvol binnenhalen van fondsbijdrages is een uitdaging, maar net zo belangrijk is het om de toegekende bijdrage op een juiste manier te verantwoorden.

 

Fondsenwerving Nederland ondersteunt haar klanten van A tot Z. Na het succesvol verwerven van de bijdrage, bieden wij tevens ondersteuning tijdens de verantwoordingsfase.Vragen? Neem contact met ons op

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.